Uni-login er på vej til alle forældre

Efter sommerferien i 2019 udfases den nuværende skoleport og ForældreIntra - og bliver erstattet af det nye, landsdækkende system, AULA.

For at få adgang til AULA skal man (som både medarbejder, elev og forældre) bruge Uni-login, som eleverne også bruger i dag. Allerede nu kan man som forældre oprette et sådant login, der også virker til det nuværende ForældreIntra.

Se hvordan i menubjælken til venstre her på hjemmesiden...

Skoledistrikt Syd til Skole-OL

Skoledistrikt Syd var stærkt repræsenteret til Skole-OL i Aarhus i uge 24, med klasser fra både Sæby, Sæbygård og Dybvad. Eleverne kæmpede bravt og opnåede fine resultater i de mange forskellige discipliner. På billederne ses glimt fra onsdagens stævne, hvor Sæby-afdelingens 4.b blev en flot sammenlagt nummer 3 og dermed kunne hjemtage bronzemedaljer...

Vælg din skoleafdeling her:

For den enkelte skoleafdeling i Skoledistrikt Syd kan du finde kontaktoplysninger m.v. ved at klikke på billedet herunder: