25 års jubilæum i Nordjyllandshallen

Fredag den 2. november var hele Sæby Skoleafdeling inviteret til 25 års jubilæum i Nordjyllandshallen, sammen med børnehaverne Brolæggervej og Bispevang.

Efter bestyrelsesformand Hans Jørgen Kaptains velkomsttale var der fødselsdagssang og hurraråb - og så ellers frokost med pizza, pølser og saftevand for de næsten 500 gæster.

Til sidst sang skolens store 3./4. klasses kor fire flotte sange til ære for jubilaren som afslutning på en dejlig dag.

Uni-login er på vej til alle forældre

Efter sommerferien i 2019 udfases den nuværende skoleport og ForældreIntra - og bliver erstattet af det nye, landsdækkende system, AULA.

For at få adgang til AULA skal man (som både medarbejder, elev og forældre) bruge Uni-login, som eleverne også bruger i dag. Allerede nu kan man som forældre oprette et sådant login, der også virker til det nuværende ForældreIntra.

Se hvordan i menubjælken til venstre her på hjemmesiden...

Vælg din skoleafdeling her:

For den enkelte skoleafdeling i Skoledistrikt Syd kan du finde kontaktoplysninger m.v. ved at klikke på billedet herunder.

Svarer skoleafdelingen ikke på telefonen?

Såfremt det ikke er muligt at komme i telefonisk kontakt med en skoleafdeling indenfor åbningstiden, så er der mulighed for at ringe til Sæbygård Skoleafdeling tlf. 9845 6690 / 9845 6694.

Sæbygård Skoleafdeling kan være behjælpelig med oplysning om aktiviteter på skoleafdelingerne.

Vejledning til ForældreIntra app

Vil du have ForældreIntra som app til din telefon eller tablet? Find vejledningen her på siden til venstre i menuen "Information"...