Uni-login er på vej til alle forældre

Efter sommerferien i 2019 udfases den nuværende skoleport og ForældreIntra - og bliver erstattet af det nye, landsdækkende system, AULA.

For at få adgang til AULA skal man (som både medarbejder, elev og forældre) bruge Uni-login, som eleverne også bruger i dag. Allerede nu kan man som forældre oprette et sådant login, der også virker til det nuværende ForældreIntra.

Se hvordan i menubjælken til venstre her på hjemmesiden... 

Skoledistrikt Syd til Skole-OL

Skoledistrikt Syd var stærkt repræsenteret til Skole-OL i Aarhus i uge 24, med klasser fra både Sæby, Sæbygård og Dybvad. Eleverne kæmpede bravt og opnåede fine resultater i de mange forskellige discipliner. På billederne ses glimt fra onsdagens stævne, hvor Sæby-afdelingens 4.b blev en flot sammenlagt nummer 3 og dermed kunne hjemtage bronzemedaljer...

Vælg din skoleafdeling her:

For den enkelte skoleafdeling i Skoledistrikt Syd kan du finde kontaktoplysninger m.v. ved at klikke på billedet herunder.

Svarer skoleafdelingen ikke på telefonen?

Såfremt det ikke er muligt at komme i telefonisk kontakt med en skoleafdeling indenfor åbningstiden, så er der mulighed for at ringe til Sæbygård Skoleafdeling tlf. 9845 6690 / 9845 6694.

Sæbygård Skoleafdeling kan være behjælpelig med oplysning om aktiviteter på skoleafdelingerne.

Vejledning til ForældreIntra app

Vil du have ForældreIntra som app til din telefon eller tablet? Find vejledningen her på siden til venstre i menuen "Information"...